Zhong Cha Lavet I 2003 Pu-erh Rå Sheng Sund Vægt Tab Cha CNNP Detox


Tags: te, blomst te, tom tepose, pu er, ypperstepræstinde, pu er tea, puer rå te, Latin, shu pu erh, puer te.

kr102.95 kr180.64
  • På lager
  • p11511  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Pår vil

modname=ckeditor Lavet i 2003 Rå Puer Te Kina Yunnan Ældste Puerh

------100 % Kvalitetssikring

Mærke: Zhong cha Puer Kategori: Rå Puer, Shen Pu-erh Netto Vægt: 357g/ kage.

Pris: prisen er for Puer Te , herunder Ikke longquan celadon teapot.Lager tid: jo længere jo bedre Liste af ingredienser: Yunnan store blade tørring grønne maocha

Producent: China National Native Producere&Animalske Biprodukter Import&Export Corporation Yunnan Te Gren

Puerta del sol og plaz kage er lavet gennem processen med optimal gæring og høj-temperatur dampende og trykke på.Det giver en lys, rød-gullig væske med ren aroma og fin smag og er udstyret med en sød eftersmag alle sine egne.Sin lange tid, opbevaring og høj kvalitet gør det til det bedste valg for alle moden puer te-elskere!

Drik en kop af denne te, vil du finde det meget forfriskende og tørstslukkende.Det hjælper også din fordøjelse og sikrer hurtig genopretning af træthed eller forgiftning.

Pu-Erh Te sundheds-funktion:

Velkommen til at !Puerh er en stor bladede kaffe fra Yunnan provinsen i Kina og har været kendt som et lægemiddel te.Hemmeligheden bag fremstilling af Pu er har været tæt overvåget i Kina i århundreder.De te blade er indsamlet fra avlere af et særligt bredt blad tea tree, som siges at være relateret til det gamle forhistoriske te træer.

Puer Te-Funktionen 1.Sænke blodets fedt, tabe, faldende blodtryk og modstå åreforkalkning. 2. Anti-decrepitude.forbedre menneske?s immunforsvaret og bevare sundhed, styrke kroppen og forlænge levetiden.

Brygning Puerh, til At lave te skal styre det vand, temperatur, som i høj grad effekt aroma og velsmagende te suppe.Puer anmodninger kogt vand.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer