Tuya ZigBee Smart Gas Lækage Detektor Brændbart Sensor lyd, lys, alarmer Tuya/Intelligent Liv App-Fjernbetjening


Tags: aqara skifte, smart zigbee, hjem smart, tuya wifi, tuay zigbee-hub, tuya belysning sensor, tuya zigbee, moeshouse skifte, zigbee, Redningsvest.

kr56.46 kr86.82
  • På lager
  • p11560  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: CE

Beskrivelse:

100% Helt Nye og Høj Kvalitet!

1.Tuya Smart ZigBee Gas Lækage Detektor Sensor:En Tuya ZigBee Trådløse Gateway Hub er et must for at arbejde med gas lækage sensor,samt en bred vifte af ZigBee smarte produkter, som har vist sig at være broen og kontrol-center for intelligente hjem og spiller en uerstattelig rolle for alle ZigBee-produkter og indser, at det hele intelligent kobling af dit hus.Blot tilføj sensor i ZigBee hub efter at tilføje hub i Intelligent Liv/Tuya App.

2.App ' en Push-Meddelelser:Kompatibel med Smart Liv og Tuya App gør det muligt for rettidig opdagelsen af fare for gasudslip og real - time meddelelser til din smart phone.Ingen grund til at være tilsluttet til alarmen vært, som er i stand til at arbejde selvstændigt med ZigBee hub tilsluttet.

3.Smart App til Fjernbetjening med manuel test og manuel dæmpning:Eksternt self-test for den gas, sikkerhed giver meget komfort,samt manuel dæmpning,er smart understøttes via smart-phone app med alarm situation,som er gældende for køkkener og indendørs område med potentiale for gas lækage.

4.Real-time Voice Alarm Prompt:måleområdet er fra 0%-100%LEL.Når alarmen massefylde ikke er i størrelsesordenen 8%LEL(naturgas),vil detektoren spørgsmål 70dB alarm lyd og push notification at du App ' en automatisk.

5.Nem installation,vægbeslag og loft-montering af ekstraudstyr;Bred anvendelse til traditionel brandsikring system,men også en sikkerhedsforanstaltning af gas lækage,som viste sig at være en sikkerhed sensor for hele dit hus med live lyd og lys alarmer

Specifikationer:

WirelessTechnology:ZigBee

WorkingVoltage :AC220V

AlarmLEL:8% LEL (naturgas)

OperatingEnvironment -10°Cto+55°C/=95% RH

AlarmMethod :Audibleandvisualalarm,andwirelessconnectionalarm

TransmissionFrequency:2,4 GHz

StandbyCurrent:100mA

AlarmSoundPressure:70dB(1minfrontofthegasdetector)

DetectedGas:naturgas

Dimensioner: F85mmx29.6mm

Pakke Inkluderet:

1*Gas Lækage Detektor

1*netledning

1*Instruktion


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer