Christmas Advent Calendar Presser Hængende Legetøj 2020 Jul Nedtælling Kalender Santa Claus, Sne Mand, Blød Presser Toy


Tags: kalender, fremkomsten mursten, julekalender gave, julekalender for børn, julekalender træ, julekalender diy, advent, julekalender træ, julekalender toy, julekalender.

kr157.95 kr315.90
  • På lager
  • p11580  • Aldersgruppe: 14 År Og Op
  • Model-Nummer: Kalender legetøj
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Christmas Advent Calendar Presser Hængende Legetøj 2020 Jul Nedtælling Kalender Santa Claus, Sne Mand, Blød Presser Toy

Note 1:Vi vil holde dine personlige oplysninger sikkert og videregiver ikke personlige oplysninger.

2:du Bedes kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.Vores after-sales-team vil give dig en perfekt løsning første gang.

Item Specification:

Funktioner:

1. Jul, Ferie Kalender: Åbne en dør hver dag, afslører 12 forskellige dekompression legetøj.Dette er den perfekte ferie gave til børn, og en måde at forbedre ferie forventninger er at bruge en toy julekalender!

2. Sikkert Materiale: Lavet af langsom rebound PU materiale, blød, nem at klemmer, indeholder ikke BPA, phthalater og latex, og er sikkert for børn og voksne.

3. Interessant Dekompression Legetøj: Disse klemmer legetøj har en fantastisk blødhed og super rører, ligesom gelé legetøj.Presser dem til at frigive stress.

4. Bred Anvendelse: Du kan være svært at stoppe, tryk på det, når du begynder at spille med det.Perfekt lille dyr squishies til at lindre stress.Nyd din tid til sjov med din familie og venner til de kommende juledage og nytår.

5. Julegave til Børn og Voksne: Denne Jul julekalender toy gave er perfekt til piger, drenge, børn, voksne, teenagere, det hjælper med at reducere stress og øge koncentrationen.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling.

Specifikation:

Materiale: langsom rebound PU-materiale

Box Størrelse: 21.5x37x6.5cm

Pakken Indeholder:

1 sæt x Julen Presser Legetøj

1,Om Levering: Når du bestiller varen, vil vi sende dit køb inden for 3-4 dage.Hvis du har specielle krav,kan du efterlade os en besked eller kontakte os direkte. 2,Om Tilbagebetaling: Hvis de varer, der er beskadiget i transit, kan du returnere det inden for 7 dage.Når du søger refusion,skal køber indhente bekræftelse fra sælgeren. 3,Om Engros-og Dropshipping: For engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-8 dage til at ankomme.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil. 4,Hvordan Kan jeg spore min pakke?: Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) 5,Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?: Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer