KINGJOY Officielle VT-1500 Stativ Til Video Kamera Stativ Profesional For Alle Modeller af Digitale SLR-DSLR Holder Stativ Mobile Fleksible


Tags: atro, skærmfoden usb, kingjoy stativ, gorilla pod, foto stativ, kingjoy stativ rejse, A666, honda vt, til telefonen stativ, digita dslr-kamera.

kr479.26 kr871.33
 • På lager
 • p12229 • stativ til kamera: kallun para kamera
 • Vægt (g): 2160g
 • sektioner: 3
 • kamera stativ: kameraet stå
 • Foldet Længde: 660mm / 26inch
 • Bruger: Digital Cine Kameraer
 • Max. H: 1660mm / 66inch
 • Foldet Længde (mm): 660mm
 • Type: Professionel Stativ
 • Materiale: Aluminium
 • tripode camara profesional: trepied bærbare
 • Antal Extened Længde (mm): 1660mm
 • kallun: Trefod
 • Antal led .D: 25mm / 1 tomme
 • Mærke: kingjoy
 • Pakke: Ja
 • Model-Nummer: VT-1500

Funktioner:

1.1/4 "kamera skrue, 3/8" standard montering skrue

2.Automatisk dobbelt sikkerhed låsning design

3.God væske dæmpning justering af ydeevne

4.360 grader horisontalt roterende skala base

5.Transportabel og praktisk, bedste valg for alle fotografer

6.Ny opgraderet quick release plade

7.Dobbelt sikkerhed låsning design

8.0-180 væske dæmpning system, finindstilling

9.De komfortable håndtag bar kan monteres på både højre og venstre side

10.Gearet midterste kolonne

11.Sprederen og midterste kolonne låsegrebet design

12.Stativets ben flip-lock system

Specifikationer:

Aluminium

Afsnit: 3

Max.H: 166 cm

Min H: 60cm

Foldet længde: 66cm

Vægt: 2.16 kg

Max belastning 3 kg

Pakken indeholder:

VT-1500 professionel video stativ

Bæretaske taske

Brugervejledning

Retail emballage

Betaling:

1. Pilleborsen.dk acceptere en Spærret konto/ dit Kreditkort.

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage efter auktionen slutter, hvis du har problemer på at gøre betaling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Forsendelse:

1. Vi leverer til Pilleborsen.dk ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Pilleborsen.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

2. Som sædvanlig, vi sender pakke ud inden for 2-3 dage, når vi får din betaling.Og husk at holde kontakten, når du har placeret ordren.

3. Hvis du bor i et afsides sted, og at du har valgt den gratis forsendelse, bedes du give os mulighed for at ændre din vare blive leveret af Post.Når du afgiver bestilling, det betyder, at du accepterer denne bestemmelse.Tak for din store forståelse.

4. Hvis du vælger den gratis levering, vil vi forbeholde os retten til at ændre express company.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine produkter er kontrolleret.

5. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, Kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Returnering og tilbagebetaling:

1. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en refundering.

2. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed.Send os tracking nummer.

Garanti:

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Pilleborsen.dk!

Feedback:

1. Vores mål er: Kunden er ret for evigt.

2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde.

Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.


Kevindani
2020-10-10
2/5
My request was sent with a code rasteável request. My request was collected. I was refunded.
Aleksandra Mendel
2020-09-15
5/5
Product is in good Quality. I love kingjoy brand. The seller wrote higher price on the package, so i had to pay higher taxes.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer