Nye Casual Håndlavet Kvinder Sommeren Wide Brim Strå Hat Khaki Beige Bånd Canotier Mænd Skipper Hat Derby Fedora Beach Sun Hat


Tags: logo solhatte, kvinder med stråhatte kvinder, fedora hat kvinder, 300 ml plast pumpe flasker i shampoo, hat vinter, hat stewardess, baby filt hat, filt hat, skipper, chaleco femininos.

kr103.25 kr172.06
 • På lager
 • p22328 • Navn På Afdeling: Voksen
 • Skipper Hat Randen: Ca.10cm/3.9"
 • Køn: KVINDER
 • Forår, sommer: 2019 Ny samling, Model scene show beach style
 • Elementer Tilstand: 100% Brand Nye
 • Kvalitet: Lavet af høj kvalitet hudvenlige papir, halm
 • Materiale: Halm
 • omkreds: Ca. 56-58cm/22"-2"
 • 100% Tilfreds-Garanti: Naturlige halm med fine håndværk
 • Details: Sort/ hvide Blonder rundt, bredskygget hat
 • Lejlighed: daglige,ferie,strand,sejlsport,party, Kentucky derby,ferie,havet osv.
 • Top Hat Højde: Ca. 9cm/3.5"
 • Model-Nummer: H355
 • Stil: Casual
 • Element Type: Solhatte
 • Mønster Type: Solid
 • Mærke: WZRYTTL
 • Funktion: Stærk Anti-uv-Funktion,UPF 50+,der beskytter mod solen skadelige ray

Sød rød pom-pom bredskygget stråhatte Materiale: høj kvalitet papir, halm , Let,ventileret og komfortabel.Strå Hat Randen: 10cm/3.9" Hat Højde: 9cm/3.5" Hovedet omkreds: Ca. 56-58cm/22.04"-23" (justerbar) Farve: blå Anledning: Top kvalitet hud-venlige halm materiale.Blød, behagelig og åndbar, stærke Anti-uv-funktion, UPF 50+; Bred store floppy randen giver en perfekt skygge til dit ansigt, for at hjælpe med at beskytte mod solens skadelige stråler.Hold sund for evigt!Anledning: Et vigtigt tilbehør til din Øjne, hat carft at gøre, viser, udendørs rejser,ferie, camping, vandreture, havearbejde, gå med dine hunde, ferie, sejlsport, udflugt, weekend, ferie, bryllupsrejse, Kentucky Derby, Kirke, ect.Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er 1cm.Det er meget vigtigt for kvinder at beskytte sig mod direkte stærk sol.

Solskin ultraviolet ray vil gøre skade på din hud,gør mørke pletter,fremskynde aldring,endda forårsage hudkræft.

Det er nødvendigt at bruge en sol beskyttende hat på, når du er uden for i sommeren.

Denne solhat har UPF 50+ solbeskyttelse,kan beskytte dig mod ultraviolet stråling.

Slap af i solen og vis verden dine nuværende følelser med vores wide brim solhat.

Sørg for at tage et selfie og indlæg på de sociale medier!Du er så smuk!Om Os

vi har en drøm, en drøm om, at alle skal være sikker på at bære vores hatte med stolthed.En fantastisk kvinder, Hatte vil gøre du føler tillid til, og utroligt, for ikke bare at holde Charmerende heller ikke behagelig.Ja, det er den magt, store hatte, der kan bringe!

Andre Servise

Vi er i stand til at tilbyde dig rabat eller flere elementer, hvis vi kan.

Vi har mange erfaringer i n give Slip shopping for hver kunde, velkommen til at arbejde med dig.

Betaling

Pilleborsen.dk Understøtter Visa-kort, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto og bank overførsel.Ikke støtte PayPal.

Forsendelse

Alle varer vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtagelse af betaling.

Alle varer er fra Kina.Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde at international shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen.Alle forsendelser, kan vi levere tracking nummer.

Forsendelse Metode og International Shipping Tid:

Hvis du vælger Epacket eller Pilleborsen.dk Standard shipping,det ville tage 7~20 arbejdsdage for levering.

Hvis du vælger Kina post fragt,det ville tage 18~40 dages leveringstid.

Hvis du har brug for hurtigere forsendelse, bedes du kontakte os for et ekstra gebyr.Der er vægt og cubage restriktionerne for den internationale orden ved hjælp Hurtig.

Vilkår

Den faktiske farve og form kan se lidt forskellige fra billederne på grund af tekniske forbedringer og fremstilling af variansen.Vær opmærksom på, inden du afgiver et bud.Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet eller forsendelse spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail.Vi vil gøre vores bedste for at løse disse problemer.Tak for dine indkøb i vores butik.

Vender tilbage

Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.Hvis det er defekt ved et uheld, kan du returnere varen til os.Vi vil lave en udskiftning stole på vores lagerstatus, hvis det ikke findes, en vil blive refunderet.

Hvis varen er alle lige, men du virkelig ikke ønsker det for nogle personlige årsager, der er tilbage er accepteret inden for 30 dage efter købers modtagelse af varen.Varen retur skal være i original stand.Køber er ansvarlig for at vende tilbage forsendelsesomkostninger.

Kontakt Os

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi være meget glade for at hjælpe dig.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 24 timer for os at svar

Feedback

1,Hvis du har modtaget vores produkter, og også tilfreds med dem, kan du hjælpe til at give os positiv feedback.Vi vil meget påskønner det. 2. Din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig, ASAP.Tak. 3. Tøv ikke med at kontakte os, før du forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, indtil du er tilfreds.


Afiq Adngang
2020-12-08
5/5
The product looks good. But there was something wrong with the sistem.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer