JIANYINGCHEN Kompatibel sort Udvikler pulver til Konicas Minolta Bizhub 210 211 162 183 laser printer 200g pr pose


Tags: 520nm, konica minolta toner, bizhub c280, portabl printer, bizhub 253, circle material, skulder taske, mønt pung, fs tonerpulver, vintge baguette taske.

kr49.89
 • På lager
 • p22345 • Model-Nummer: udvikler til Bizhub 210 211 162 183
 • Farvet: Ja
 • Kvalitet: Klasse A
 • Relevant Udstyr: Laser Printer
 • farve: black
 • Kompatibilitet: 100% Kompatibel
 • Kompatible Mærker: Konica Minolta
 • Nye eller genbruge: Ny
 • Garanti: To År
 • Certificering: ISO9001/14001/SGS
 • Mængde: 200 gram pr pose
 • Mærke: jianyingchen
 • Funktion: Fabrikken direkte levering
 • Pris: Billig
 • Type: Tonerpulver

JIANYINGCHEN Comapatible black Udvikler pulver til Konicas Minolta Bizhub 210 211 162 183 laser printer 200g pr pose

desuden agent for tonerpulver, der udvikler til 210 211 162 183 laser printer

Vælg os, Valg af Forsikring

Vi altid behandler vores købere varmt og tjene dem godt.Vi opfylder købere ' s behov, og gensidig fordel for begge parter.Vi ser frem du at besøge vores butik, er taknemmelige for din tillid og velkommen til din ordrer.

Vi er ISO ceritified og SGS certificeret.Vi udfører en streng kvalitetskontrol af vores produkter

Vores udviklere er pakket i folie af Aluminium taske, der er nem for refill og opbevaring

lille fleksibel taske til opbevaring.Du kan sætte det fast på din printer, eller i en skuffe eller i fil indehaveren kurv, eller endda folde ind i en kasse

MEDDELELSE

Vores Udvikler primært består af Fe2O3. Det er desuden agent for tonerpulver og det øger farve til udskrivning.

Du kan udfylde de udvikler i de tilfælde udvikler på printeren, og juster den procentdel af bygherren, du har brug for at tilføje til toner ved indstilling af kontrolpanelet på printeren.Check printerens instruktion eller ved at kontakte ingeniør til hvordan.

Vores udviklere arbejder bedst med vores toner pulver, du køber vores toner pulver til bedre udskrivning.Vi vil ikke være ansvarlig for problemer med udskrivning, hvis du blanding af vores udvikler-med toner pulver fra anden leverandør.

Før refill, ryste posen for at gøre pulveret komme løs indeni.Efterlad ikke nogen faste dele i taske.Efter refill, forsegle posen for at undgå fugt

Vi leverer høj kvalitet tonerpulver.Bemærk købe fra vores butik

bemærk købe kompatible toner pulver fra

Forsendelse Metode

Produkter med blæk eller pulver betragtes som Farligt Gods ved mange rederier så høje omkostninger og fragt tid lang, begrænset til omgivelser.Vi søger altid for sikre og pålidelige fragt måder.Vores sædvanlige forsendelse metode omfatter, men ikke begrænset til Singapore Indlæg, EMS, DHL, UPS, Kina Post, TNT, FedEx

Leveringstid

Elementer Vil Blive Sendt ud Inden for 3-7 arbejdsdage, Når Vi har modtaget Din RYDDET BETALING.Bemærk venligst, At Vi IKKE sender På WEEKEND Eller Kinesisk Og VERDEN HELLIGDAGE.

Fjerntliggende Område afgifter

Der kan være fjerntliggende område afgifter, hvis du vælger fragt metode som DHL, TNT eller Fedex.Køber skal betale for denne ekstra gebyrer eller goto i nærheden indsamlingssted til at vælge hans/hendes pakke.

Købers ekstra gebyrer

Vi er ikke ansvarlige for Import-Skatter, Fortoldning, Warhouing gebyrer, Post håndtag gebyrer og andre omkostninger, der er på købers side.At være lovlydig borger køber skal gøre toldbehandlingen og betaler for Skat og andre mulige ekstra gebyrer af post office, som deres egne love og regler, som er fastsat.

Hvor at bestille og betale

du kan vælge det sted, hvor land og forsendelse metode, du har brug for.Du kan klikke på + for at købe mere end 1 parti, pris med fragt omkostninger vil vise om den Samlede Pris.Klik på Køb Nu, og du kan foretage betaling.Pilleborsen.dk vil styre betaling og check venligst detail online https://helppage.Pilleborsen.dk/buyercenter/index.htm

Bedes Forlade os Positiv Feedback, Hvis Du Føler Tilfredse Med Vores Produkter Og Service.Giv 5 Stjerner Kommentar

Vi leverer kompatible printer forbrugsstoffer og nogle af de produkter, der er renoveret fra originalen.

Hvis Du Har Spørgsmål Om Vores Produkter.Skal Du Forbinde Os I Første Omgang.IKKE Tvist Med Os.Vi Ville Løse Problemerne I Fællesskab.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer