Micro nuværende face lift maskinen hud toning bio aug


Tags: sr2ez, bio microcurrent, squier, bio kollagen, legende er født i, august pige, bio guld, august birthstone halskæde, August Birthstone, mut.

kr925.54 kr1 017.05
  • På lager
  • p22592  • Mærke: VENJOYIT
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK

Indledning

Microcurrent er et lavt niveau af elektricitet, der afspejler kroppens egen naturlige elektriske impulser.En microcurrent face lift er en ikke-kirurgisk, ikke-invasiv kosmetiske teknik, der sikkert og effektivt forbedrer sundheden og udseendet af huden.Det er også nævnt som en BIO-ultimate face lift.Når det bruges sammen med specialiserede produkter til en manuel manipulation, disse små microcurrent impulser tilskynde din krop er strøm på et cellulært niveau.De tegn på aldring er stærkt reduceret, mens hud tone og elasticitet er forbedret markant.Disse afslappende ansøgninger kan nydes som en én gang, omfattende facial, eller i en serie af programmer for at nå din optimale mål, såvel som at nyde øget holdbarhed af resultatet.Denne procedure er bevist sikker og effektiv, levere mærkbare resultater.

Princippet om varme og køling

Varme & køling balance er for nylig en ny teknologi på verdensplan og er populære i Europa, USA og Japan etc.Princippet er som følger: Når den menneskelige hud og kapillær fartøjer, der er under den alternative funktion af varme og køling , jeg.e.funktionen af udvidelse ved opvarmning og svind, når den afkøles, at cellerne i kroppen bliver stimuleret og deres vitalitet, vil blive væsentligt styrket, stofskiftet vil blive accelereret, og blodcirkulationen vil også blive levendegjort op, så elasticiteten i blodkarrene, og huden vil være avanceret, og huden bliver glat og dedikere være fuld af vitalitet.

Vigtigste funktioner

BIO har mange magiske funktioner, såsom ansigtsløftning, befri pletter, forskønnelse, befri fine furer.De er simpelthen fortolkes som følger:

1. Det kan effektivt øge dæmpning kapacitet af den menneskelige hud for at forbedre absorption kapacitet af den menneskelige hud og gør cellerne har tilstrækkelig med næringsstoffer og alder langsomt og elastiske fibre af celler ikke nemt at sprænge og generere furer.

2. Det kan fremme blodcirkulationen og lymfe cirkulation, opretholde normale funktioner af stofskiftet, styrker blodkar væggen og forbedrer, udvider og anløbning af blodkar.

3. Det kan i høj grad stimulerer funktioner i celler, supplement menneskelige bioelectricity, beskytte vitalitet af celler, fremskynde metabolisme af celler og slippe af med sorte pletter.

Det kan constringe porer, slippe af med alderen cutin, genoprette normal strukturering af ion celler og forbedre huden, som har problemer.

Anvendelse

1. Slippe af med den resterende urenheder og giftige stoffer, der er forårsaget af dårlig Cirkulation.

2. Rense blodkar.

3. Roligt ned, stræk

4. Aktivere og stimulere blodcirkulationen.

5. Styrke aktiviteten af musklerne fremme af økologiske funktioner og fremme metabolisme.

6. Styrke lymfeknuder transmission.

7. Lavere ned den aldrende sats på den menneskelige hud.

8. Stimulerer regenereringen af corium og fremme produktion af mere kollagen og elastiske fibre.

9. Stimulere styrken af nerveender i huden.

10. Gøre huden sund og sangvinsk.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer