5pcs Fe Makeup Børster Sæt Pulver Blush, Øjenskygge pensler Fe Kosmetiske Makeup sæt Værktøj stjernede håndtag


Tags: star hestehår sko børste, 6 tandbørsteholder, mermaid makeup børste sæt, øjenskygge makeup sæt, cosmet, gøre pulver, børste pulver, terrarium værktøj, store makeup børste sæt, eyeshadow rainbow.

kr60.36
  • På lager
  • p22713  • Håndtag Materiale: Plast
  • Børste Materiale: Uld Fiber
  • Element Type: Makeup Børste
  • farve: Som vist
  • Mærke: LISM
  • Mængde: 5pcs
  • Anvendes Med: Sæt & Kits

5pcs Fe Makeup Børster Sæt Pulver Blush, Øjenskygge pensler Fe Kosmetiske Makeup sæt Værktøj stjerne håndtere.

Funktioner:

Børste håndtag er behageligt at holde på og meget let, fantastisk til rejser og til hverdagens makeup.

Forskellige former og størrelser af børster give dig en bred vifte af udseende.

Håndlavede børster er fremstillet af premium høj kvalitet syntetisk fiber materialer.Høj tæthed og fin tekstur til langvarig, blød og silkeagtig at røre ved.

Let at bruge og rengøre, pensler er egnet til ikke kun makeup artister, men også begyndere.

SERVICE: Hvis du har spørgsmål om dette emne, kan du kontakte os via e-mail, og vi vil svare dig inden for 24 timer.Hvis købet har en vis kvalitet, fejl, mangler vi tilbyder en 30 dages penge tilbage garanti.

Beskrivelse:

Materiale: Syntetisk Fiber

Farve: Farverig

Bemærk:

1.Lad 0.39-1.18 tommer fejl på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholdt: Makeup Børste*1 Sæt

1 Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Betaling skal være foretaget inden for 3 dage for

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringsmetoder:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld vindende bud amout, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra Pilleborsen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte varer med udløbet garanti.

3. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Pilleborsen.dk!

Feedback er meget vigtig for os.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Tak!


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer