Bird Feeder Hængende Cup Mad Skål Frø Catcher Skuffe Fugle Automatiske Arkføder For Fugle I Bur Små Fugle, Opdræt Af Forbrugsstoffer


Tags: bur, bird feeder udendørs, fælde for fugl, gaze fuglebur tilbehør, - arkføderen, kanon, die fugle, papegøje bur, parrot, bird feeder.

kr24.58 kr30.36
  • På lager
  • p22739  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktion: Ikke-automatisk
  • Materiale: Plast

Bullet Punkter:

1、Bred Anvendelse: foderbræt er velegnet til alle former for fugle, herunder finker, agerhøns, spætter, bluebirds, stillids -, små og mellemstore papegøjer, parakitter, lovebirds, solen kegler og meget mere!

2、lækagesikre Fodring: foderbræt funktioner lækagesikre fodring.Denne fugl feeder holder af alle fødevarer i buret i stedet for at falde til gulvet, for nem rengøring.

3、Holdbar PP Materiale: foderbræt funktioner holdbar PP-materiale, som er let og bekvemt for fugle fodring.

4、Let at Installere: foderbræt leveres med monteringsbeslag og skruer og møtrikker til at oprette forbindelse til indersiden af de fleste store bure.

5、Ordentlig Størrelse: foderbræt er ca 15CM/5.91 i højde og 7CM/2.76 i i bredden, og det er egnet til forskellige typer af fugl bure.

Specifikationer(om):

Materiale: plastik

Vægt: 100g

Velegnet til: parrot fugle

Emballage: OPP

Packing Liste:

1*Bird Feeder

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5 .Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer