Mairuige Anime Pige Sværdet Kunst Online Gaming Tastatur Store RGB LED musemåtte Holdbar Gummi Desktop Lockedge Måtte til CSGO L XL


Tags: musemåtte sværdet kunst online, musemåtte xl, csgo karambit, spil mouse pad, kirito, anim musemåtte, deadpool musemåtte, tastatur pad, musemåtte xl, keycap naruto.

kr94.25 kr104.71
 • På lager
 • p22983 • Mærke: Mairuige
 • Bund materiale: Gummi
 • Funktioner: Vandtæt,Holdbar
 • Overflade Materiale: Præcision vævning af stof
 • Model-Nummer: RGB
 • Materiale: Gummi
 • Relevant steder: Hjem / Kontor / Udendørs
 • Pakke: Ja
 • Navn: Musemåtte / tabel mat / mat tæppe
 • Størrelse: L/XL/XXL
 • Stil: Anti-Slip
 • Kvalitet: High-end produkter
 • Produkter Status: Lager

omhyggeligt, før du køber

* Musemåtte hører til høj temperatur termisk overførsel, og overfladen af musemåtte er klud og har korn.Så klarhed og lysstyrke af musemåtte er ikke så god som den computer grafik.Fordi musemåtte er trykt på den klud, der ikke på glas eller lysende genstande, billedet er sendt til printeren, fordi farven metode til behandling af hver enkelt enhed-maskine er forskellige.

Om størrelse: størrelsen af musemåtte er målt manuelt, så der vil være en fejl på 1-1.5 cm, læs venligst omhyggeligt, før du køber.Må ikke købe, hvis du tankerne, tak for din forståelse

1.Dette er et rgb-gaming musemåtte , støtte 3 led model

*Statisk tilstand : Ophold i 1 farve, lys , kan du ændre farve mellem Blå/Pink/Gul/Hvid/Rød/Grøn .

*Hest racing LED-effekt : LED ' en vil køre mellem Blå/Pink/Gul/Hvid/Rød/Grøn .

*Vejrtrækning LED-effekt : LED vil vejrtrækning mellem Blå/Pink/Gul/Hvid/Rød/Grøn .

2.Størrelsen af denne store gaming musemåtte er :

25X35cm/30X35cm/35X60cm/30X80cm/40X90cm/35X90cm (1. Afvigelse interval: 1-3cm

2. Bemærk venligst, at på grund af den indflydelse af lys og tv, et lille farve forskel er acceptabel. )

3.Non-slip-Design på bagsiden:Heavy duty naturlig gummi base kan godt greb skrivebordet forebyggelse af mus og tastatur, så de ikke glider eller bevæger sig, mens du bruger det.

5. Om farven:

1)på Grund af skydning vinkel, nogle farver forskelle er normal.

2) Smukke farver, der er trykt på musemåtte (mus hovedpude er af en høj temperatur termisk overførsel, og overfladen af musemåtte er stof og tekstur, så den klarhed og lysstyrke af musemåtte er ikke så god som computer grafik.)

4.Holdbar Gummi,Sammenklappelige Design:Vores musemåtte designet med superfin fiber flettet materiale og høj elasticitet naturlig gummi,let at folde uden fold mærker

5.Adskillelige Kabel-Design:hvis du har brug for rgb-lys,du kan tilslutte mikro-usb-kabel til musemåtte,hvis du ikke har brug for rgb lys,kan du tage kablet.(Bemærk:mousepad behov for Ekstern strømforsyning,kan du tilslutte usb-kablet til pc ' en eller USB-oplader)

6.Længden af usb-kabel 1,8 m.

7.En Knap Betjening,Enkel og Praktisk:Let at bruge, langt tryk på den tast,tænd eller sluk RGB,

tryk én gang for at ændre den FØRTE tilstand

8.Låsning Edge Design:Præcis Lockedge,Forhindre kanten warp

9.Ultra-blød Klud Overflade:Optimeret til hurtigt at bevæge sig, når vedligeholdelse glimrende hastighed

og kontrol under spil eller på arbejde.Sikrer den nemmeste mus

bevægelser og bedste svartider.

10.Vaskbar design ikke falmer:Vandtæt coating, som effektivt kan forhindre skader fra spildt væske eller andre ulykker.Nem at rengøre

11.Hvad med den pakke?

1*Original sovawin boksen farve

1*RGB-Gaming musemåtte

1*Micro USB-Kabel

Kære venner, jeg er beæret over at besøge vores butik.Hvis du kan lide vores produkter, men ønsker en større musemåtte eller bruge det til tæpper, måtter, rutsjebaner osv., kontakt os venligst direkte.Vores musemåtte understøtter custom-made musemåtter af enhver størrelse, og jeg ønsker jer et lykkeligt liv.

1.Om størrelse: størrelsen af musemåtte er manuelt målt, så vil der være 1-1.5 cm fejl, læs venligst omhyggeligt, før du køber., eller kontakt vores kundeservice.Returnerer:

1) Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 15 dage efter du har modtaget vores varer.Tilbagebetaling omfatter ikke fragt og retur fragt omkostninger bliver opkrævet af køber.

2), Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for beskadigede eller et tab, og vi vil ikke tilbyde køberen en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Feedback:

1) Din tilfredshed og positiv feedback, der er temmelig vigtigt for os.

2) Hvis du kan lide vores produkt og service, vil vi gøre værdsat vil du vurdere os 5 stjerner nice kommentarer til støtte af vores lille virksomhed.

3) Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, så er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader os, negativ eller neutral feedback.Vi lover dig at prøve vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet og give dig vores bedste kunde service.

4) nogle gange er det er simpelthen en misforståelse, at vi vil være glade for at rette: )

Blot et enkelt klik at placere din ordre, vil du få hvad du vil

Spørgsmål 1:Hvor lang tid tager det at tilpasse RGB-musemåtte?

A1:Brugerdefineret tager omkring 2-3 dage.

Spørgsmål 2:Hvor længe kan jeg sende til vores land?

A2:Det gennemsnitlige land, skal 15-37 dage.I fjerntliggende lande, som Afrika, Sydamerika, Oceanien kan tage længere tid.Vi vil bruge hurtig og god transport metode til at hjælpe dig med skibet.

Q3:Hvad størrelse og opløsning har du brug for at tilpasse dit billede?

A3:For eksempel, er du nødt til at tilpasse et 40X90CM musemåtte, jeg har brug for dig til at sende en 41X91CM billede, billedet skal overstige musemåtte 1CM, så at dit billede vil ikke blive deformeret, den beslutning, der kræver mere end 1000 pixels, selvfølgelig, større Opløsning vil gøre udskrivning klarere.

Spørgsmål 4:Vil billedet have en farve forskel?

A4:på Grund af princippet om billedet output, og på grund af lyset i displayet, musemåtte vil helt sikkert blive værre end det originale billede.Dette er normalt.Hvis du ikke kan acceptere det helt fra, skal du ikke købe det.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer