ACO For Samsung N5100 P901 opladning IC For VIVO X5M afgift chip 12 pins AC0


Tags: pneumatiske tryk regulator, chip pn532, n5100 barn, samsung galaxy, smartphone vivo, arduino, ssd1306 hvid, dac chips, ic, icos krop.

kr32.25
 • På lager
 • p23100 • tilstand: Ny
 • oprindelsessted: guangdong, Kina (Hovedlandet)
 • Anvendelse: mobiltelefon
 • Mærke: ico ivycassie
 • Driftstemperatur: 0-200
 • Type: Logic ICs
 • Model-Nummer: ACO
 • Forsynings-Spænding: 1.5-5v
 • Effekttab Magt: 0,5 w

Funktioner

1. Særlige bruge til Samsung N5100 P901 & VIVO X5M .

2. Originale nye. 100% testet med høj kvalitet

3. Udskiftning af din brudte,beskadigede eller ubrugelige afgift IC ACO 12 pins

Opmærksomhed

1. Sørg for, at du ved, hvordan at installere og udskifte denne konto,det er ikke et nemt arbejde for en person, der ikke har nogen tekniske færdigheder med afmontering eller montering af mobiltelefoner/mobile telefoner.

2. Kan varmt anbefale professionel installation,skal du bruge professionelle værktøjer til udskiftning,vil vi ikke ansvarlig for eventuelle skader på din mobiltelefon/mobiltelefoner, der kan skyldes forkert betjening.Vi er erfarne i at det er gemt,hvis du har nogen problemer med udskiftning,lad os venligst vide,vi vil lære dig, hvordan at gøre det arbejde.

3. Vores produkter sælges til en rimelig pris,detail pris, blot med lidt overskud til at holde vores butik kørende.Hvis du har store ordre,bedes henvendelse, før du afgiver bestilling,accepterer vi negotiable pris med mængden af ordrer.

Om os

1. Vi ICO Electronics Co., Ltd specialiseret sig i mobiltelefon dele og tilbehør i mange år ,vi har 2 marked butikker at finde i Shenzhen,vi har professionelle medarbejdere, at source produkter af høj kvalitet med konkurrencedygtige priser og sælge til vores kunder.

2. God kvalitet og god service er vores mission.

3. At opbygge langsigtede forretningsforbindelser med dig er vores mål.

Emballage

1. Alle elementer er original ny,vi pakker hver post med plast forsegles posen, indpakket med bubble taske,og lagde i det hårde felt til at sikre sikkerheden for varer under forsendelse.

2. Bemærk venligst, at nogle af de elementer, der er ganske små,vær forsigtig, når du pakker din pakke,i tilfælde af, at de mangler eller forlægge.

Forsendelse

1. For indlæg,vi bruger Pilleborsen.dk standard shipping, som er en mere sikker,hurtigere og mere stabil,med tracking NR.for at spore din pakke i tide.

2. For hurtig,det er valgfrit,skal du vælge den mest bekvemt for dig selv.

3. Vær venlig at forstå, at vi ikke er ansvarlige for den eksterne gebyr, der vil være US$30 som sædvanlig,skal du dobbelttjekke din adresse, før du afgiver bestilling.

Leveringstid

1. Din ordre vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtaget betaling.

2. Den omtrentlige levering dag er baseret på en arbejdsdag.Det er udstedt af hurtig virksomheder,vi er i stand til at sikre den nøjagtige leveringstid,hvis du ikke modtage dine varer inden for den fastsatte tid,skal du omgående kontakte os,vi vil kontrollere, og lade dig vide, satus.

Garanti & Retur

1. Hvert emne har været kontrolleret og testet i god stand omhyggeligt, før pakning,hvis du er skuffet over den vare,eller har problemer,bedes du kontakte os,vil vi gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

2. Hvis du modtager en defekt eller forkert varer,bedes du tage et foto for at sende til os,vi vil kontrollere, og sender dig den nye.

3. De returnerede varer er den originale emballage, vil blive meget værdsat.

Feedback

1. Venligst forlade positive tilbagemeldinger efter du bekræfte levering, 5 starter, vil blive meget værdsat.

2. Feedback er meget vigtigt for os,bedes du må ikke forlade nagative feedback, før du kontakter os.Hvis du har nogen problemer, og unsatisfactions,bedes du tellt os,vil vi gøre vores bedste for at løse problemet i tide.

Ønsker dig en glad shopping!

Varmt velkommen til dit næste besøg!


Lil Premero
2020-12-08
5/5
thanks

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer