85ml Og Fedtforbrænder Slankende Body Cream Benet Krop Talje fedtforbrænding Gel Anti Cellulite Effektivt Vægttab Massage Creme


Tags: termostat og slank, cup slank toast, ceramic slim og mølle, slank og pod skuffe, slim grøn kaffe pulver, slank og kolbe, tilsætningsstof slank og, slank og thailand, slank kop kaffe, mænd og badetøj.

kr23.55 kr29.45
  • På lager
  • p255  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Slankende Creme
  • Model-Nummer: Slankende Creme
  • Vigtigste Ingredienser: Koffein, Chill Æterisk Olie, Vedbend, Ekstrakt af Tang osv
  • Mærke: TMISHION
  • Element Type: Vægttab Cremer
  • NETTO VÆGT: 85ML

Beskrivelse:

Nogensinde undret dig over, hvorfor Asiatiske kvinder er slanke og pasform?Det er på grund af Og Anti-Cellulite Body anti-cellulite Gel, den nye slankende produkt, der er populær i hele verden.Selv det, du kan også blive slank og fit.

Funktioner: Indeholder koffein udvinding og naturlige varme peber olie, som kan forbruge fedt og fremmer stofskiftet effektivt, med det samme stramme huden.Effektiv metabolisme af overskydende fedt, uden bivirkninger og skader på kroppen.Nærer og fugter huden, holde huden bud og glat.Stærk absorption, hurtig varmeproducerende, fjerne cellulite.Let at bruge, du skal bare anvende mængde creme til fedtet del og massage det at fremskynde fedtforbrænding.

Specifikationer:

Vigtigste Ingredienser: Koffein, Chill Æterisk Olie, Vedbend, Ekstrakt Af Tang, Fosfolipid-Kapsler

Farve: Som Billeder Viser

Netto Indhold: 85ml

Pakke Vægt: ca. 81g

Konto Type: Slankende Creme

Pakke Inkluderet:

1 x Slankende Creme

Du måske også lide:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Pilleborsen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer