Fugl Papegøje Toy Intelligens Udvikling Af Pædagogiske Interaktive Legetøj Bird Uddannelse Puslespil Fugle Forsyninger


Tags: fuglebur-feed, foto fugle, fugl hængekøje, strikket pet legetøj, pet sex legetøj, die fugle, vogel swing, papegøje legetøj, Fugl toy, pet parad legetøj.

kr21.96 kr29.27
  • På lager
  • p557  • Materiale: Plast
  • Type: Fugle
  • Sæt Type: No

Funktioner:

Høj kvalitet af materialer.Parrot har altid brug for en toy at tilbringe deres tid i buret for sjov.Dette legetøj er en form for intelligens at udvikle legetøj,som er herunder flere ringe og en søjle.Papegøje skal bruge deres mund, for at samle ringe og smide det i en søjle.Det vil have det sjovt, og du vil få det sjovt ved at se dem spille.Øger dig og din hunds interaktivitet. 1 pc stykke legetøj,andre tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!

Specifikation:

Materiale: Plast Type: Udvikle Intelligens Farve: Random levering(hvis du køber mere end en,den farve, du har modtaget, vil være den samme eller i forskellige farver) Størrelse: One Size Diameter: 13cm(5.12 i) Højde: 20cm(7.87 i) Antal: 1 STK Bemærk:1.Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud. 2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder(uden detail-pakke):

Fugl toy*1


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer