HTD3M Endeløse Timing Bælte, 360mm Længde, 6/9 mm Bredde, 360-HTD3M-6/9


Tags: jul willow, a10 oplader, a40-oplader, 5 amp oplader, hurtig opladning til xiaomi redmi note 6 pro, oplader se, charger mi8, 27w oplader xiaomi, hurtig opladning til xiaomi redmi note 7, a50 oplader.

kr44.11
  • På lager
  • p89  • Model-Nummer: 360-3M-6/9
  • Standard eller ikke-Standard: STANDARD
  • Materiale: PVC
  • Type: Timing Bælte

Product Feature :

Passer til HTD 3M Timing Skive

Materiale: Neopren Gummi med Glasfiber Forstærket

Pitch: 3mm

Længde: 360mm

Tand Antal: 120

Bredde: 6/9mm

Type: Lukket

Antal: 5pcs/10stk

Forsendelse :

. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende det ems inden for 10 dage onc e din betaling er gennemført, bortset fra nogle af de elementer, som leveringstid liste ud special, og den traditionelle Kinesiske helligdage.

. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine varer er efterset.

. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter osv., og importskatter fra dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Returnerer :

. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.

. Køber skal sørge for, at elementer, der returneres, er i deres oprindelige vilkår.Hvis varen er beskadiget eller gået tabt under vende tilbage, køber, bør være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Køber er ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse :

. Vi vil tilbyde en 1 måneds gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.

. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback :

. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer