Hastighed Controll 400W 220V, 50/60Hz Motor Hastighed Lokalisere Regulator Controlleren Fremad Baglæns Motor Guvernør for Maskinen Pumpe DIY


Tags: qd stud, motor med blød start-220v, risun motor controller, mold samsung, 220v motor, tyristor regulerende magt, ac kontrol, hastighed controller-enhed, kontrol dc-motor hastighed, høj hastighed ac motor hastighed controller.

kr32.73 kr46.79
  • På lager
  • p936  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Hastighed
  • Certificering: INGEN
  • Motor Type: AC-Motor

400W AC 220V Motor Hastighed Controller Lokalisere Regulator Controlleren Frem og Tilbage

Produkt Beskrivelse:

Den Hastighed Controller har 6 ledninger, den sorte ledning er den vigtigste linie af motor, den røde og hvide er kapacitansen ekstra linjer, og de to blå linjer er den hastighed feedback linjer.Den grønne linje er jordledning.

Meget brugt i emballage -, udskrivnings -, fødevare -, elektronik -, instrumentering, medicinsk udstyr, tøj industrien produktionslinje som speed drive-enheden.

Specifikationer:

Parametre:

Arbejder strømforsyning: AC220V 50/60HZ spænding udsvingsmargen er positiv eller negativ 10%Ue;

Nominel effekt: 400W

Brugen af miljø temperatur: -10~+50℃

Relativ fugtighed: mindre end 90%.

Hastighed rækkevidde: 90-1400r/min 50 HZ, 90-1700r/min 60HZ

Dimension:10*8*5cm/3.94*3.15*1.97"

Brug metode:

1. Sluk strømforsyningen, oprette forbindelse til ledningsdiagrammet og bekræfter, at forbindelsen er korrekt og ikke ændrer det helt tilfældigt.

2. Fast controlleren godt, og sæt den på laveste hastighed, "0" for at undgå den øjeblikkelige høj nuværende og permanente skader, når du starter strømforsyningen.

3. Derefter tænde for strømforsyning, justere hastigheden knappen til den ønskede position, og slukkes, når det ikke er nødvendigt.

4. Juster finindstilling potentiometer (speed indstilling, justering) på siden af produktet, hvis forbindelsen mellem guvernøren og motor undlader at opfylde krav i rotation distance eller hastighed.

5. For at ændre retningen af motor drift, kun jumper CCW og CW på forbindelsen plads på bagsiden af controlleren udskiftes.

Vælg COM og CW kort, så motoren roterer med uret.

Vælg COM og CCW kort, så motoren roterer mod uret.

6. Handlingen skifte styrer kun motor til at køre eller stoppe, og ikke afbryde strømforsyningen.Hvis det ikke skal bruges i længere tid, skal du slukke for strømforsyningen.

Når du ændrer retning, motoren skal være stoppet, når motoren er stoppet helt.

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Tillad svag måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Motor Hastighed Controller


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer